Політика безпеки

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину www.makki.com.ua (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Прийняттям даної Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних:

  • прізвище, ім'я ;
  • дата народження;
  • адреса реєстрації та проживання;
  • номери контактних телефонів;
  • адреси електронної пошти та інші анкетні дані.

3. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)

6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Наявна Згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 даної Згоди.